Lisko

Ruff'n'tuff BeforeU Accuse Me, "Lisko"
Syntynyt: 23.3.2019
Kasvattaja: Alexandra Lehnert, kennel Ruff'n'tuff, Itävalta


Terveys:
Silmät peilattu pentuna terveiksi
Lonkat B/B
Kyynärät 0/0
Selkä: LTV1, VA0

Lisko oli sika säkissä -ostos, internet-shoppailua parhaimmillaan. Se tuli minulle alle viikko siitä kun kaverini postasi faceen, että tässä olisi kotia kaipaava pentu, hän voi tuoda sen samalla Suomeen kun tuo oman pentunsa. 
Paljon ei harkittu, vaan laitoin kasvattajalle viestiä, ja hän suostui minulle koiran myymään. Raha vaihtoi omistajaa ja kävin hakemassa Helsingistä isokokoisen ja -egoisen pennun. 
(Näin ei sitten oikeasti kai saisi ostaa koiraa, että älkää ottako mallia :D)

Liskoa voi kuvailla vain seuraavasti: Saksanpaimenkoira bordercollien vaatteissa. Todellinen työkoira, joka on ruma kuin saapas. Onneksi sitä ei kauneuskuninkaaksi haettukaan. Liskolla on pienestä asti ollut voimaa, intensiteettiä ja fokusta. 

Kotona Lisko on tapaturma-altis hirmumyrsky. Helpolla ei ole saalisviettinen ja itsevarma koira minua päästänyt, mutta aletaan olla suurinpiirtein samoilla sivuilla nykyään. Peittojen alla hän on halilisko, ulkona hirmulisko ja rakastaa uida joka lutakossa - eli hän on myös vesilisko. Hauskana faktana, Lisko on nimetty Harry Potter -sarjassa esiintyvän Newt Scamanderin (suom. Lisko Salamanteri) mukaan. Newt tarkoittaa vesiliskoa suomeksi, eli Lisko todellakin on nimensä mukainen. 

Harrastuksissa sain mitä halusin. Voimaa, voimaa, voimaa, intensiteettiä, intensiteettiä, intensiteettiä. Kaikki tehdään täysillä, näyttävästi, mutta silti pakka pysyy kasassa ja koira on hiljainen. Liskolla on älytön kyky aussieksi muodostaa kuplaa treenaamatta ja se osaa oleskella ties missä hälinässä.

Paras sika säkissä ikinä.

Tulokset:

Toko:
ALO1, pistein 163, piirinmestaruusjoukkuekultaa 2020
ALO1, pistein 188,5, KP
ALO1, pistein 191, KP ja australianpaimenkoirien rotumestari alokkaassa 2020, TK1

Rallytoko:
ALO100
ALO97, joukkue-SM4
ALO98, RTK1

Edustus:
TSAU ry, tokon piirinmestaruusjoukkue 2020
TSAU ry, rallytokon SM-joukkue 2020


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti